Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FËMIJËT E KOPSHTEVE AKTIVITETE NË DITËN E TOKËS

Fëmijët e kopshteve të qytetit, pasi janë njohur nga edukatorët e tyre rreth Ditës së Tokës, kanë organizuar edhe një sërë aktivitetesh për këtë ditë.

Duke bashkëpunuar me njëri-tjetrin fëmijët kanë krijuar punimet e tyre me mesazhin se të gjithë duhet të kujdesemi për tokën, dhe mjedisin ku jetojmë, duke i ekspozuar në oborret e kopshteve.

Fëmijët realizuan vizatime të ndryshme të cilat kanë të bëjnë me jetesën në Tokë, çfarë e bën Tokën planet të lumtur dhe çfarë e ndot atë.

Nëpërmjet këtij aktiviteti, fëmijët brezi i ardhshëm i vendit mësuan se Toka është planeti ynë dhe duhet ta ruajmë atë.