Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ferma e Florencit, një model i suksesshëm biznesi jo vetëm ne Mjekës

Në Mjekës, në fermën e Florencit, i cili ka ndërtuar një model biznesi të suksesshëm duke çuar përpara vizionin e përmirësimit dhe zgjerimit të fermës, që mbarështon 44 viça e lopë.

Kjo fermë e vogël prodhon produkte e nënprodukte që Florenci i tregëton në dyqanin dhe lokalin e tij.

Ky është një shembull i blegtorisë së vërtetë shqiptare, me cikël të mbyllur, që transformojnë zonat rurale me aktivitete që rrisin ekonominë prodhuese blegtorale.