Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kryetari i bashkise Z Llatja, pret homologun e tij te Ulqinit!

Kryetari i Bashkisë Z. Gledian Llatja, ka pritur në një vizitë kryetarin e Bashkisë së Ulqinit të Malit të Zi  Aleksandar Dobovic. Mes dy homologëve është diskutuar rreth prioriteteve dhe perspektiva me qëllim shkëmbimin e eksperiencave mes dy qyteteve. Nga ana e tij Z. Llatja e ka njohur kreun e bashkisë së Ulqinit rreth resurseve të shumta që ofron Bashkia që ai drejton si nga ana ekonomike, por edhe kulturore dhe historike. Pas takimit kreu i Bashkisë Gledian Llatja vlerësoi bashkëpunimin mes dy bashkive sikundër shtoi se”  shumë i lumtur për vizitën e kryetarit të Bashkisë së Ulqinit në Malin e Zi, mikut Aleksandar Dabovic.Marrëdhëniet shumë të mira mes vendeve tona duhet t’i çojmë në një tjetër nivel, atë të bashkëpunimit më të ngushtë mes Bashkisë së Elbasanit dhe Ulqinit në projekte konkrete për qytetarët tanë”.