Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Më shumë kushte higjieno – sanitare për shkollat në qytet!

Sfida Botërore e UJIT – bëri bashkë nxënësit e shkollave “Vasil Kamami” dhe ”Jeronim De Rada” në një aktivitet ndërgjegjësues mbi rëndësinë e kushteve të higjienës në kushtet e pandemisë Covid-19.    

 Të pranishëm në këtë aktivitet kanë qenë, përfaqësues të GIZ Albania, kryetari i bashkisë Z. Gledian Llatja, nxënësit dhe stafi pedagogjik i dy  shkollave 9-vjeçare.  

Falë mbështetjes së partnerit tonë të GIZ Albania po bëjmë të mundur përmirësimin e kushteve higjeno-sanitare për 700 fëmijët e këtyre shkollave.

Investimi në përmirësimin e kushteve higjeno-sanitare për shkollat “Vasil Kamami” dhe “Jeronim De Rada” është një domosdoshmëri në periudhën post-Covid që po kalojmë, pasi parandalon sëmundjet infektive.