Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MINI MARATONA “SKAMPA 2023”RRUGËT QË BLLOKOHEN NË ELBASAN

Bashkia e Elbasanit është duke u përgatitur për organizimin e International Mini Marathon 2023 e cila zhvillohet për hërë të parë në këtë qytet.
Mijëra vrapues nga vendi dhe rajoni do të vrapojnë në rrugët e qytetit të Elbasanit duke dhuruan atmosferë dhe emocione për qytetarët.
Nisur nga ky organizim masiv, Bashkia e Elbasanit njofton qytetarët dhe drejtuesit e mjteve për akset rrugore ku të dielën në datë 8 tetor nga ora 8 deri në përfundim të aktivitetit do të ndalohet arkullimi I mjeteve.
Sa më sipër Bashkia Elbasan kërkon bashkëpunimin e qytetarëve dhe mirëkuptimin e tyre.
Akset rrugore ku do të bllokohet qarkullimi dhe parkimi i mjeteve:

 1. Bulevardi “Aqif Pasha” nga stadiumi deri tek rrethrrotullimi i Zaranikës.
 2. Rruga “Çerçiz Topulli”, ana e majtë.
 3. Rruga “Qemal Stafa” në të dy senset.
 4. Rruga “25 Nëntori” në të dy senset.
 5. Rruga “Thoma Kalefi” deri tek kryeqëzimi i Cerrikut në të dy senset.
 6. Rruga “Masar Dine” në të dy senset.
 7. Rruga “Kamber Sejdini”
 8. Rruga “Kozma Naska”
 9. Rruga “Mahmud Biçaku”
 10. Rruga “Vasil Kamami”
 11. Rruga “Lef Nosi”
 12. Rruga “Shefqet Daiu”
 13. Rruga “Ismail Zyma”
 14. Rruga Janaq Kilica”
 15. Rruga e Re
 16. Rruga “Rinia”

Gjithashtu do të bllokohet qarkullimi në kryqëzimet hyrëse dhe dalëse të rrugëve të mësipërme.
Nisja e Maratonës dhe mbërritja, Bulevardi “Aqif Pasha”, porta e Kalasë.
Parkimi i mjeteve në rrugët e sipërpërmendura do të ndalohet prej orës 19:00 të së shtunës, 7 Tetor 2023.