Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“MIRËNJOHJE E QYTETIT” PËR NXËNËSEN E DALLUAR ERIS KOKONESHI

Eris Kokoneshi, nxënësja e dalluar si edhe një nga sportistet vajza me rezultatet më të larta në disiplinën e pingpongut, është pritur në zyrën e kryetarit të bashkisë, z. Gledian Llatja.

 E shoqëruar me prindërit e saj, kreu i bashkisë pati kënaqësinë që t’i jepte titullin “Mirënjohje e qytetit” nxënëses Eris Kokoneshi, me motivacionin “Për arritjen e rezultateve të larta në disiplinën sportive të ping pong, si dhe arritjen e rezultateve të shkëlqyera në mësime”.