Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Projekti “Krusheva dhe Elbasani – destinacion i njohur turistik ndërkufitar” – financuar nga BE.

Prezantimi i entitete/projekte të lidhura me turizmin, të gjitha burimet dhe potencialet turistike në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd.