Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Projekti “Rrugëtimi i të rinjve drejt mirëqenies, fuqizimit dhe qëndrueshmërisë”

Përshëndetje të rinj dhe të reja të Elbasanit, Cërrikut dhe Gramshit🙋‍♀️🙋

Duke ju uruar mbarësi dhe suksese në 2024, ju ftojmë të aplikoni për të rritur aftësitë tuaja sipërmarrëse, si një mënyrë efikase për të përmirësuar kushtet ekonomike dhe sociale dhe për të krijuar një të ardhme dinjitoze e të sigurtë, për veten dhe familjen tuaj 🥰

Kjo mundësi ofrohet për ju nga Projekti “Rrugëtimi i të rinjve drejt mirëqenies, fuqizimit dhe qendrueshmërisë” që “Save the Children” në Shqipëri, në partneritet me Fondacionin tonë “Ndihmë për Fëmijët” po zbaton në qarkun tuaj.

Nëse je 18 – 23 vjec e dëshiron dhe ke ëndërr të bëhesh sipërmarrës, ti bëj hapin e parë duke aplikuar dhe së bashku do hedhim hapa të tjerë!

VINI RE! AFATI PER TE APLIKUAR ESHTE DERI NE DATEN 31 JANAR 2024!

SavetheChildrenAlbania #fondacionindihmeperfemijet #BashkiaElbasan #BashkiaCerrik #BashkiaGramsh

Linku për të aplikuar 👇

https://forms.gle/ZsqxAAS75w4U5c518