Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SITUATA ME RESHJET NË ELBASAN

Shtabi i Emergjencave Civile po monitoron situatën në Bashkinë e Elbasanit e reshjeve me intensitet të lartë.

Reshjet e orëve të fundit ⛈ kanë sjellë disa probleme të vogla në qytetin e Elbasanit

Zonat malore janë përfshirë nga reshjet e dëborës🌨️, por deri tani nuk ka bllokime apo probleme me qarkullimin e mjeteve.

Ekipet e #bashkisë janë në terren, në komunikim të vazhdueshëm me strukturat lokale për të sinjalizuar dhe përballuar çdo të papritur.

I drejtoj një thirrje banorëve të Elbasanit të shmangin lëvizjet e panevojshme dhe për çdo problematikë t’i drejtohen strukturave tona.