Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Z.Llatja: Më shumë investime në lagjet e brendshme dhe sheshet e pallateve në Lagjen Nr.4!

Bashkia e Elbasani nuk i ka ndalur investimet në infrastrukturë, edhe pse kemi pasur dy vite të vështira, tërmetin dhe  pandeminë  Covid – 19.

Në lagjen Nr.4, Kryetari i Bashkisë Z. Gledian Llatja, gjatë procesit të Buxhetimit me Pjesëmarrje, ka përmedur disa nga këto investime.  siç janë “Shkolla “Bardhyl Popa” rrugët “Vasil Taja”, “Ymer Stringa”, “Mithat Stringa”, “Ismail Haxhimusaj” , të cilat janë pjesë e investimeve që  bashkia ka arritur të përfundojë. Gjatë vitit 2022, do ti japim prioritet  investimeve në lagjet e brendshme dhe  shesheve të pallateve.

Buxhetimi me Pjesëmarrje është një traditë e hermshme në Bashkinë e Elbasanit, ndaj i ftojmë të gjithë qytetarët të jenë pjesë e vendim marrjres, me qëllim që prioritetet e tyre të kthehen në investime.