Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

1 QERSHORI/ ELBASANI PLOT ME FËMIJË DHE ATMOSFERË FESTIVE

Sot, qyteti i Elbasanit u kthye në një ditë të veçantë, për të festuar 1 Qershorin, festën e fëmijëve në një atmosferë plot ngjyra dhe kënaqësi.

Bashkia e Elbasanit nën thirrjen e kryetarit, organizoi festën më të madhe me një sërë aktivitetesh që gëzuan fëmijët e qytetit.  

Në Parkun “Qemal Stafa”, atmosfera festive i ndie kudo, duke krijuar një ambient plot gëzim dhe energji pozitive.

Fëmijët, të veshur si për një ditë të vërtetë vere, ishin protagonistët kryesorë të festës, me buzëqeshjet dhe lumturinë e tyre të pasqyruar në çdo cep të qytetit. Rrugët e Elbasanit u mbushën me fëmijë të lumtur, duke marrë pjesë në aktivitete dhe lojëra të ndryshme të organizuara për ta.

Kreu i bashkisë, z. Llatja, uroi të gjithë fëmijët, duke theksuar se kjo ditë nuk përfaqëson vetëm dhënien e dhuratave për fëmijët, por edhe vlerësimin e rëndësinë e tyre, pasi ata janë e ardhmja dhe motivi i jetës së prindërve.

 Z. Llatja deklaroi se kjo festë sinjifikon gëzimin për një të ardhme me sa më shumë lumturi dhe dashuri për fëmijët.

Kjo ditë festive tregoi edhe një herë përkushtimin e bashkisë Elbasan për të krijuar një mjedis të lumtur dhe të sigurt për fëmijët, duke i bërë ata të ndihen të veçantë dhe të vlerësuar në çdo moment.