Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 24 Nëntor 2023

Muzeu Etnografik, hap ekspozitën “Mbështetja e patriotëve elbasanas për krijimin e shtetit shqiptar”

Në prag të festave të Nëntorit, të Shpalljes së Pavarësisë Muzeu Etnografik, mirëpret të gjithë qytetarët, turistë vendas dhe të huaj, të vizitojnë nga afër ekspozitën e hapur me rastin e festive.

Në ambjentet e Muzeut Etnografik, të pranishmit do të shohin nga afër ekspozitën me foto e cila do të qëndrojë hapur gjatë 28 dhe 29 nëntorit, me tematikë “Mbështetja e patriotëve elbasanas për krijimin e shtetit shqiptar”.