Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 21 Qershor 2024

Të shijojmë një mbrëmje të shtune nën tingujt e muzikës rrok

Ju ftojmë të merrni pjesë në një koncert festiv që do të zhvillohet nesër në muret madhështore të kalasë së Elbasanit. Në orën 21:00, do të fillojë një natë e paharrueshme nën dritat e ndriçuara të kalasë dhe tingujt e muzikës rrok.

Programi i mbrëmjes përfshin performanca të mrekullueshme nga artistë të njohur dhe të dashur për publikun:

– Lorenc Hasrama, këngëtar i njohur për energjinë dhe interpretimet e tij të jashtëzakonshme.

– Urban Band, grupi që do t’ju mbushë me ritme të fuqishme rroku.

– DJ Enrico, që do të përkujdeset për atmosferën me miksimet e tij fantastike.

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të kaluar një mbrëmje të bukur verore në shoqërinë e miqve dhe familjes, duke shijuar muzikë të shkëlqyer dhe atmosferë të ngrohtë.

Mos e humbisni këtë ngjarje unike dhe të veçantë! Sigurohuni të vini për të përjetuar një natë të mbushur me argëtim dhe emocione.