Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“7 Minuta”, sukses në “Skampa”

Drama “7 Minuta” e interpetuar nga 11 aktore të njohura të skenës shqiptare, ka mbushur plot sallën e teatrit “Skampa”.

 E mirëpritur nga artëdashësit elbasanas, kjo dramë trajton të drejtat e punëtorëve dhe dinjitetin e tyre.

Nën intepretimin e aktoreve Yllka Mujo, Luiza Xhuvani, Olta Daku, Zamira Kita, Anila Bishaj, Ridina Dembacaj, Adelina Mucaj, Adela Xhemalaj, Paola Kodra, Ajlin Petrela, dhe Xhoana Karaj, me regji të Drida Dervishi, kjo dramë la mbresa tek publiku e gjerë.

11 gra, punëtore në fabrikë xhinsesh bëhen bashkë në përpjekje heroike për të mos humbur te drejtat e tyre të punës. 

Shfaqja zhvillohet gjatë një dite të tërë, duke filluar nga rutina e mëngjesit e protagonistëve e deri në mbrëmje, kur më në fund punëtorët arrijnë në një vendim jo pa vështirësi.