Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

AKSION BASHKË ME STAFIN E QENDRËS BALASHE PËR RUAJTJEN E NJË MJEDISI TË PASTËR

Nisëm aksionin tonë të pastrimit me stafin e Qendrës Sociale Balashe, duke filluar nga lagja “Beqir Dardha”, në Rajonin 1.

Nëse të gjithë kujdesemi për ambjentin që na rrethon gjithmonë do të jemi më të pastër dhe me më shumë gjelbërim.

Ky është një angazhim maksimal për shërbim të komunitetit dhe ndërgjegjësimin për ruajtjen e mjediseve të përbashkëta të pastër.

Aksioni i cili do të vijojë, përcjell edhe mesazhin për vetëdijësimin e mbarë komunitetit, me qëllim për të mos hedhur mbeturina rrugëve të qytetit, pasi pasojat mund të ndikojnë në ndotjen e ambjentit por edhe përhapjen e epidemive të ndryshme.