Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkëbisedim me të rinjtë e qytetit, për të folur rreth projekteve të reja transformuese për qytetin

Takimi me të rinjtë e qytetit, gjithmonë është plot me energji dhe pozitivitet. Zhvilluam një bashkëbisedim ku në fokus ishin projektet e reja transformuese për Elbasanin

Më shumë terrene sportive, zyrën e këshillimit të karrierës, laboratori i inovacionit dhe paratikat profesionale për studentët e rinj.