Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

BASHKIA, I JEP TITULLIN “QYTETAR NDERI” (pas vdekjes) PERSONALITETIT TË SHQUAR TË ARSIMIT JANI DODE

Në një ceremoni të ngushtë e familjare patëm kënaqësinë t’i jepnim titullin “Qytetar Nderi” (pas vdekjes) Jani Dodes, me motivacionin “Për kontributin e dhënë në fushën e arsimit si pedagog, studiues, hulumtues dhe metodist”. ⭐

Jani Dode ka lënë gjurmë në historikun e Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, si një nga profesorët dhe drejtuesit më të suksesshëm të tij.

Nga 10.02 1999 deri 10.01.2008 Jani Dode ka qenë  Rektor i Universitetit “Aleksander Xhuvani”

Ka studiuar në  Universiteti i Tiranës Fakulteti i Shkencave të Natyrës – Dega Fizikë

SPECIALITETI,  Fizikant

GRADA SHKENCORE, “Kandidat i Shekncave”.