Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkohuni në festën e Ditës së Verës në Elbasan, nga data 4 deri në 14 Mars!

Nga data 4 deri më 14 Mars, bëhuni pjesë e larmisë festive në qytetin me plot histori, traditë, ekspozita, konkurse, panaire, poçeri, lights shoë, koncerte dhe shumë e shumë të tjera.

Elbasani, qyteti i shumë portave dhe sofrave, në këto ditë hap dyert dhe mirëpret me qindra miq jo vetëm nga vendi, por edhe trojet shqipfolëse e më tej, për të festuar Ditën e Verës.

 Tradita shekullore në Elbasanin e luleve, ëmbëlsirës së ballokumes, në qytetin e artit, kulturës, arsimit, trashëgimisë kulturore dhe kulinarisë vazhdon, ku sofrat e qytetit janë të shtruara për të gjithë miqtë për t’i uruar mirëseardhjen pranverës.

Ju mirëpresim për të përjetuar çaste si kurrë më parë.