Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“DITA E VERËS” 2024/ Simpozium me temë “Historiku i Ditës së Verës”, në bibliotekën publike “Qemal Baholli”

Biblioteka publike “Qemal Baholli” vijon aktivitetet në kuadër të festave tradicionale të “Dita e Verës” në Elbasan.

Java e aktiviteteve të organizuara nga Bashkia Elbasan, vijoi në një simpozium në bibliotekë me temë “Historiku i Ditës së Verës”,

Të pranishmit sollën fakte dhe dëshmi interesante rreth festimeve, riteve dhe traditave që shoqërojnë këtë festë që tashmë mban vulën e qytetit tonë.

Në fund, fëmijët recituan poezi të shkruara enkas për këtë ditë, në faqet e shtypit elbasanas.