Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Elbasani, ekspozues në panairin “Tourism & Travel Show Albania 2024”

Me kryefjalë jehonën e turizmit të qëndrueshëm, në Pallatin e Kongreseve u çel Panairi “Tourism & Travel Show Albania 2024”, i cili ka mbledhur në Tiranë, ekspozues dhe biznese edhe nga Elbasani,

Një mundësi e shkëlqyer për t’u njohur me produktin turistik të Elbasanit dhe shtimit të numrit të vizitorëve në qytet.