Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

KONCERTI “ERDHI PRANVERA”, SHUMË ÇMIME PËR TALENTËT E RINJ

“Erdhi Pranvera” një aktivitet plot ngjyra, me protagonist nxënësit e 20 shkollave të qytetit, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve në Elbasan.

Në ceremoninë e shpërndarjes së çmimeve ka marrë pjesë edhe kryetari i bashkisë z. Gledian Llatja i cili ka përgëzuar organizatorët por edhe vetë nxenësit për artin e bukur që përcjellin.

“Erdhi Pranvera” është një festë e vërtetë e talentit të të rinjve, ku nxënësit u vlerësuan për krijimtari letrare, art vizual, performanca sportive, dhe pjesëmarrjen në paradën e Ditës së Verë.