Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak Elbasan

Ju njoftojmë se më datë 04.05.2022, ora 11.00 zhvillohet  mbledhja e Këshillit Bashkiak Elbasan e thirrur nga Kryetari i Këshillit në bazë të Ligjit 139/2015, neni 53 pika 4), ne sallen e shkolles Pedagogjike me këtë rend dite:

  1. Miratimi i rendit të ditës së Mbledhjes.
  2. Miratimi i proces-verbalit te mbledhjes se Keshillit Bashkiak Mars 2022.
  3. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i Bashkisë Elbasan për muajin Mars 2022.

      3/1.Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin Mars 2022.

  • Mbi dhenien me qira (rinovim kontrate) te nje ambjentit “kuzhine” ne konviktin e shkolles se mesme profesionale “Luigj Gurakuqi”.
  • Dhenie titulli “Qytetar Nderi” ambasadorit te Japonise ne Republiken e Shqiperise z. Takada Mitsuyuki.
  • Shtese ne te ardhurat e trasheguara dhe shpenzimeve ne buxhetin e vitit 2022.

Te ndryshme.Vo. Komisionet do të mblidhen ditën e Enjte më datë 28.04.2022 ora 13:00 ne ambjentet e Bashkisë Elbasan me adrese konvikti i shkolles “Pedagogjike”.