Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NXËNËSIT E SHKOLLËS “KOSTANDIN KRISTOFORIDHI” NË GARË NË KAMPIONATIN EUROPIAN TË DEBATIT ZHVILLUAR NË PRAGË

Në Pragë, është zhvilluar Edicioni i Parë i Kampionatit Europian të Debatit “European Schools Debating Championship, financim i Bashkimit Europian dhe IDEA (International Debate Education Association)

Në garë nga 34 skuadra nga e gjithë Europa, janë edhe nxënësit e shkollës “Kostandin Kristoforidhi”, Alba Lloshi, Suela Palluqi dhe Klaud Feçi të cilët përfaqësuan Shqipërinë.