Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POLICIA BASHKIAKE, GARANTON SIGURINË E FËMIJËVE NË SHKOLLË DUKE MENAXHUAR EDHE TRAFIKUN

Policia Bashkiake çdo ditë kujdeset për menaxhimin e trafikut dhe garantimin e sigurisë së fëmijëve pranë shkollave.

Edhe këtë fillim simestri të dytë, pas pushimeve të dimrit, fëmijët janë nisur që në mëngjes në shkolla, për të ndjekur procesin mësimor.

Të shoqëruar nga policët bashkiakë të cilët e kanë kthyer në rutinë kujdesin kryesisht ndaj fëmijëve, ato i shoqërojnë ato që të kalojnë rrugën e makinave, deri tek dera e shkollës.

Një nga detyrat e policëve bashkiak të Elbasanit, është edhe siguria për vogëlushet të cilët shkojnë në shkollë.