Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Takimi i 2të koordinues cross-border midis partnerëve , Bashkia Elbasan – Shoqata Tjeter Vizion dhe partnerëve të Maqedonisë së Veriut, Komuna e Krusheves – Qendra Alka.

Takimi ka për qëllim koordinimin e veprimeve të përbashkëta për fillimin e investimeve dhe ndërtimin e kapaciteteve lokale, nxitjen e turizmit ndërkufitar dhe zhvillimin ekonomik të 2 zonave të projektit.

Kryetari i Bashkisë Elbasan, Z. GLEDIAN LLATJA  ka dhënë  angazhimin dhe mbështetje maksimale në realizimin e këtij projekti të përbashkët ndërkufitar “Krusheva dhe Elbasani – destinacion i njohur ndërkufitar turistik”

Projekti po zbatohet nga Bashkia Elbasan – Shoqata Tjeter Vizion ( AL) dhe Bashkia e Krushevës- Qendra për zhvillim të qëndrueshëm Alka (NMK), si dhe po financohet e mbështetet nga kontributi i EU.