Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Takimi i dy kryetarëve të bashkive partnere të Elbasanit dhe Krushevës.

Puna së bashku dhe shkëmbimi i përvojave për rezultate reale të projektit