Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijojnë punimet në shkollën artistike “Onufri”

Vijojnë punimet në shkollën artistike “Onufri”, e cila do të ofrojë kushte dhe standarde më të mira për të gjithë nxënësit dhe mësuesit e kësaj shkolle

Ky objekt do të ketë, një shtesë 4 kate dhe palestër për aktivitetet sportive.

Shkolla artistike Onufri është e vetmja në qarkun e Elbasanit që përgatit artistë.