Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Vizualizimi i Info Pont së Turizmit në zonën e Funarit”

Projekt mjaft i  rëndësishëm i financuar nga BE, e cila i vjen në ndihmë turistëve shqipëtarë dhe të huaj, për të marrë informacionin e nevojshëm rresh zonës turistike të Funarit.