Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Muaj: Prill 2023

Takimi i Keshillit Bashkiak Elbasan me Keshillin Rinor Elbasan

Takimi i Keshillit Bashkiak Elbasan me Keshillin Rinor Elbasan, date 20.04.2023 per çeshtje te edukimit, kultures, sportit, dhe punesimit te te rinjve.
Takimi u zhvillua ne zbatim te planit te aktiviteteve te Keshillit Bashkiak Elbasan per vitin 2023, dhe ne kuader te fazes se pare te procesit te konsultimeve te Programit Buxhetor Afatmesem 2024-2026, me mbeshtetjen e projektit Bashki te Forta.