Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 20 Qershor 2024

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore, sjell atmosferë festive në qytet

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore ka nisur turin veror në qytetet me potencial turistik, duke promovuar vlerat e jashtëzakonshme të folklorit shqiptar dhe trashëgimisë tonë kulturore.

Ky tur është një iniciativë e veçantë që synon të rikthejë vëmendjen te thesaret tona kulturore dhe artistike, duke sjellë spektakle të larmishme dhe energjike në qytetet më të bukura të Shqipërisë.

Atmosfera në Muzeun Etnografik të Elbasanit ishte e magjishme. Qytetarët u mrekulluan nga kombinimi i muzikës, kostumeve tradicionale dhe valltarëve energjikë. Ky event jo vetëm që ndihmon në ruajtjen dhe promovimin e kulturës sonë të pasur, por gjithashtu kontribuon në zhvillimin e turizmit kulturor në vend.

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore do të vazhdojë të shfaqë performanca të tjera në qytete të ndryshme gjatë gjithë verës, duke sjellë gëzim dhe entuziazëm për banorët dhe turistët.