Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Legjenda e futbollit Lilian Thuram, prezanton librin e tij në Elbasan, në prani edhe të sportistëve të vegjël të AF

Legjenda e futbollit, Lilian Thuram ka prezantuar librin e tij në Elbasan “Mendimi i Bardhë”.

Kampioni i Botës dhe Europës, është pritur nga kryetari i bashkisë Z. Gledian Llatja si edhe sportistët e vegjël të AF Elbasanit, të cilët i bën një surprizë të veçantë, me pankarta kundër racizmit.

Kryetari i Bashkisë Z. Gledian Llatja e ka njohur legjendën me historinë e futbollit të Elbasanit si edhe me historinë e lashtë të qytetit të Elbasanit.

Lilian Thuram ka mbërritur në shqipëri për të promovuar librin e tij të përkthyer në shqip “Mendimi i Bardhë”, i cili tregon historinë e mendimit të bardhë, origjinën dhe funksionimin e tij.