Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM  FITUESI  PËR  NGRITJE NË DETYRË OSE PRANIM JASHTË SHËRBIMIT CIVIL  NË KATEGORINË E ULËT  DHE TË MESME DREJTUESE