Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM  MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËRFUNDIMTAR PËR  LËVIZJE  PARALELE  NË KATEGORINË  E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE