Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËRFUNDIMTAR PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE