Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lajme

Thirrje për punësim

Thirrja për punësimin e stafit menaxhues së projektit bëhet në kuadër të Kontratës Financiare Ref. No. IADSA II/2020/29 lidhur ndërmjet The Management Commitee of IADSA (IADSA MC) dhe Bashkisë Elbasan për implementimin e projektit “Talent start-up Elbasan”, financuar nga Italian –Albanian Debt for Development Agreement. 


Aplikimet te vlefshme 15 Korrik 2020 – 15 Gusht 2020

Shkarko këtu materialin