Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 20 Mars 2024

Të rinjtë kordinojnë qarkullimin rrugor në Elbasan!

“Këshilli Rinor i Elbasanit” në bashkëpunim me Policinë Rrugore organizuan një aksion sensibilizues për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor.

Qëllimi i këtij aksioni ndërgjegjësues ka për qëllim kujdesin dhe kordinimin nga të gjithë aktorët institucional e public, nga shoqëria civile dhe komunitetet, me qëllim që të ndihmojë në edukimin, ndërgjegjësimin dhe respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor.

 Ndaj edhe të rinjtë duhet të jenë një shembull i mirë për respektimin e rregullave të qarkullimit, pasi rrit edhe shkallën e e zhvillimit të vendit tonë.